Verwen je huisdier met een dierenoppas aan huis!

V

Hondenoppas gezocht? Via katten-en-hondenoppas.nl vind je altijd een geschikte oppas voor je geliefde huisdier. Zo kun je zelf met een gerust hart op vakantie en wordt je huisdier eens lekker verwend.

De dierenoppas die bij je past

Honden zijn niet graag alleen. Het liefst willen ze de hele dag met hun baasje wandelen, spelen of knuffelen. Dus als je een paar dagen weggaat, wil je wel dat je hond liefdevol door iemand wordt opgevangen. Een dierenoppas aan huis is daarom ideaal. De oppas neemt de volledige verzorging van je over. Natuurlijk staat er op tijd een bak met brokken en vers water klaar. Maar daarnaast krijgt je huisdier ook volop aandacht en liefde. Heb je liever geen onbekende mensen in je huis? In dat geval kan je hond uit logeren gaan. Er genoeg gastgezinnen beschikbaar in jouw regio.

Hoe werkt katten-en-hondenoppas.nl?

Katten-en-hondenoppas.nl brengt dierenliefhebbers samen. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare oppas voor je hond? Of wil je graag wat bijverdienen door tijdelijk voor andermans huisdier te zorgen? Meld je dan aan op de website. Het vinden van een geschikte oppas is heel simpel. In het zoekscherm selecteer je gewoon het type huisdier en de regio waar je woont. Vervolgens zie je in één oogopslag welke dierenliefhebbers graag voor jouw hond willen zorgen. Je hoeft alleen nog maar contact op te nemen en de deal is rond.

Maak duidelijke afspraken

Voor je je hond achterlaat, is het wel verstandig om duidelijke afspraken te maken. Misschien heb je speciale wensen. Of wellicht heeft je huisdier een allergie waar de oppas rekening mee moet houden. Met goede afspraken wordt de logeerpartij ongetwijfeld een groot succes!