Betaal de beste prijs voor een hotel en verwen jezelf!

B

Wanneer je van plan bent om op vakantie te gaan en op zoek bent naar een hotel kies je vaak al snel om te boeken via websites als booking.com, zoover etc. In deze blog vertel ik jou waarom je beter niet voor dit soort websites kunt kiezen en hoe je de keuze maakt voor het beste hotel voor de beste prijs. Alles om ervoor te zorgen dat jij totaal onbezorgd op vakantie kunt zonder dat je de hoofdprijs betaalt en zodat jij kunt genieten van een aantal extraatjes.

Zoek via Booking, maar koop via de website van het hotel

Wanneer je op zoek bent naar een hotel is overzicht natuurlijk super handig. Daarom kun je natuurlijk prima op zoek naar een hotel door gebruik te maken van beschikbare middelen en vergelijkingssites. Wanneer je echter je keuze hebt gemaakt is het vaak beter om de kamer te boeken via de hotel website zelf. Dit komt doordat hotels een percentage van het betaalde bedrag voor de kamer moeten afstaan aan vergelijkingswebsites. Logischerwijs hoeven ze dit niet te betalen wanneer je boekt via hun website. Dit percentage wordt dan vaak gebruikt om extraatjes te geven aan de mensen die boeken via de hotel website. Dit hotel Hilversum biedt bijvoorbeeld 20% korting op ontbijt wanneer je boekt via hun website. Dit is natuurlijk niet het enige hotel dat dit soort deals aanbiedt. Wanneer deze deals niet rechtstreeks op de website staan, bel ze dan op en kijk of er mogelijkheden zijn.

Kijk naar reviews

Wanneer een hotel geen reviews heeft, kan dit twee dingen betekenen. Of er zijn bijna nog geen gasten geweest of niemand was echt onder de indruk van hun verblijf en het was ook niet dusdanig slecht. Kies altijd voor een hotel met een aantal reviews. Dit zorgt ervoor dat je je keuze niet laat afhangen van toevalligheden.

Fijne vakantie!

Een vakantie moet vooral heel lekker zijn! Dus laat jezelf lekker verwennen op vakantie en zorg voor een zorgeloze vakantie!