Met de kinderen op stap vanaf Vakantiepark Holterberg

M

Als u eens een paar natuurparken in Nederland zou moeten opnoemen, hoeveel kunt u er dan zo uit uw hoofd krijgen? Nou, vast niet meer dan een stuk of tien. Bij twintig houdt het zeker wel op. Is het dan niet heel bijzonder dat ons park alleen al grenst aan drie prachtige gebieden? Dat vinden we bij Vakantiepark Holterberg dus zelf ook. Maar daar kunnen we natuurlijk erg lang over praten, mooier is het om u te laten zien wat u op deze parken allemaal kunt doen. En dat is natuurlijk een hele hoop, voor alle leeftijden.

Elke dag krijgen we in de ochtend mensen aan de balie van Vakantiepark Holten die vragen of we nog een mooie route voor ze hebben die ze kunnen gaan wandelen of fietsen. Nou, en of we dat hebben. En niet één, maar heel erg veel. In de buurt van ons park vindt je namelijk verschillende parken, routes en paden, die allemaal weer heel erg verschillen van karakter en dus zeker waard zijn om allemaal eens te gaan bekijken. En dat doen de gasten van Vakantiepark Holten oftewel Vakantiepark Holterberg dan ook met veel plezier. En de medewerkers van Vakantiepark Holten beleven er dan weer veel plezier aan om ze met een glimlach op de mond te zien terugkeren.

Vakantiepark Holterberg laat u ook tot rust komen

Bij Bungalowpark Holten is het dan na terugkomst ook goed toeven. Want als u de hele dag gewandeld of gefietst heeft is het wel even tijd om de beentjes hoog te leggen en u eens goed te laten verzorgen. Nou, bij Bungalowpark Holten weten we wel hoe dat moet.

Natuurlijk begint u met het bestellen van een drankje op ons terras. Vervolgens gaat u een lekker hapje eten en leest u bij uw accommodatie uw favoriete boek. Als u dan de volgende dag weer wakker wordt op Vakantiepark Holterberg is het alweer tijd om bij Bungalowpark Holten te gaan vragen of ze ditmaal een andere route hebben.