Mijn liefdevolle Meistersinger

M

Ik heb altijd een horloge gedragen, mijn hele leven lang. Maar afgelopen week was mijn horloge zomaar ineens kapotgegaan. Het apparaat deed het uit het niets niet meer. Terwijl ik bezig was met het huis schoonmaken begon hij te stotteren qua tijd. De wijzers gingen van haperend naar heel snel ronddraaien. Toen het horloge hiermee klaar was, was het in zijn geheel gedaan. Ik was heel verdrietig toen dit gebeurde. Ik had dit mooie Meistersinger horloge gekregen van mijn overleden grootouders. Het was het laatste wat ik van hun heb gekregen. Het was mij erg dierbaar.

Het mooie polsbandje

Ik was altijd erg tevreden met het Meistersinger horloge. Ik baal daarom ook heel erg dat hij kapot is gegaan. Ik vond het leren polsbandje altijd erg fijn en mooi. Ik heb nog nooit last gehad van striemen bij mijn pols vanwege een te strak bandje. Ook niet in de zomermaanden wanneer het warmer weer is. Het is alweer een week geleden dat het horloge kapot is gegaan en ik vind het wel vervelend. Elke keer als ik wil kijken hoe laat het is, word ik eraan herinnerd dat hij kapot is gegaan.

Nog steeds verkrijgbaar

Momenteel ben ik ook weer opzoek naar een nieuw horloge van het merk Meistersinger. Ik ben ervan overtuigd dat het horloge net zoals mijn oude eruit moet zien. Ik wil weer dat het horloge mij herinnert aan mijn liefdevolle grootouders. Het product is tegen mijn verbazing in nog steeds verkrijgbaar in de winkels. Ook al is het nu al bijna 5 jaar oud. Mijn grootouders zijn in korte tijd na elkaar overleden. Als eerste ging mijn opa. Hij is op 72-jarige leeftijd heen gegaan. Vervolgens ging mijn oma er zeer kort achteraan. Zij was 1.5 jaar later overleden op 70-jarige leeftijd. Ik was er kort voor 20 jaar geworden en toen heb ik dat mooie Meistersinger horloge gekregen van ze.