Bedrijfstuin

B

Wanneer uw bedrijf over een mooie en goed verzorgde bedrijfstuin beschikt kan er een zeer goede eerste indruk worden gemaakt. De tuin is het eerste wat klanten zien, en daarom dient deze foutloos en fraai te zijn. Een onverzorgd buitenterrein creëert een rommelige uitstraling en dit draagt bij aan een negatief imago. Uiteraard wilt u dit te allen tijde voorkomen, en daarom mag het belang van een fraaie tuin niet onderschat worden. Bij Areamasters waarderen we de functie van een tuin en zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en aanleggen van deze tuinen.

Areamasters: advies, ontwerp en realisatie van uw bedrijfstuin

Bij Areamasters kunt u uitstekend terecht wanneer u interesse heeft in een mooie en functionele bedrijfstuin. Wij kunnen een tuin voor u ontwerpen, aanleggen en realiseren. Ons team beschikt over de nodige ervaring en deskundigheid en bestaat uit diverse specialisten: we hebben zowel ontwerpers, architecten, stratenmakers, hoveniers, timmermannen als grondwerkers in huis.

Tijdens het ontwerpen van uw tuin gaan onze architecten en ontwerpers met uw wensen en ideeën aan de slag. We hebben meerdere ontwerpers in huis die allemaal over hun eigen stijl beschikken, waardoor u voldoende keuze heeft. Wanneer er niets geschikts kunt vinden gaan onze ontwerpers simpelweg opnieuw aan de slag: aangezien het uw tuin is moet alles naar uw wens verlopen. Service staat bij ons hoog in het vaandel en dit is hier een goed voorbeeld van.

Van ontwerp naar praktijk

Naast ontwerpers en architecten hebben we ook praktische mensen in huis voor een bedrijfstuin. Dit team bestaat uit onder andere hoveniers, stratenmakers en timmermannen waardoor vrijwel alles bij ons mogelijk is. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg: u kunt bij Areamasters uw fantasie de vrije loop laten gaan!

Als u een mooie tuin wilt laten ontwerpen en aanleggen bent u bij Areamasters aan het juiste adres. Neem contact met ons op als u interesse heeft!