Brasserie in het hartje van Delft

B

Zoals je van mij gewend bent schrijf ik recensies over de leukste tentjes die ik tegen kom. Laatst heb ik een hele leuke brasserie ontdekt in het hartje van Delft. Als je in Delft de markt op komt lopen denk je dat het niet zo groot is van binnen, maar daar vergis je je in. Het bestaat uit vierpanden, die allemaal aan elkaar gelinkt zijn. In de zomer is het hier ook heerlijk toeven want het heeft een ruim terras op de markt zelf, in de buurt van alle bezienswaardigheden. Van origine is het eigenlijk een biercafé maar de brasserie heeft je tegenwoordig nog veel meer te bieden.

Benieuwd wat de brasserie allemaal te bieden heeft? Lees mijn recensie dan snel verder. Ik licht alles uitgebreid toe!

Lunchen in de brasserie

De brasserie is van binnen enorm sfeervol ingericht en ook het personeel is erg vriendelijk en weet veel te vertellen over de gerechten en drankjes op de kaart. Ik heb in de brasserie heerlijk geluncht en ga zeker nog een keertje terug voor een avondje bier drinken of een heerlijk diner. De lunchkaart bevat een verscheidenheid aan broodjes, salades en soep. Er wordt met iedereen rekening gehouden zo is er keuze uit vis, vlees en vega maar ook glutenvrij. De bediening weet je perfect te vertellen welk biertje bij welk broodje past. Ze hebben dan ook in totaal 43 speciaal bieren waarvan 15 op de tap. Ik heb geluncht met een heerlijke glutenvrije bol met humus.

Binnen lopen zonder te reserveren

Het is bij de brasserie niet nodig om te reserveren voor je lunch of diner. De bediening zoekt een leuk plekje voor je uit, of vraagt je om even te wachten aan de bar. Wil je zeker zijn van een plekje kun je natuurlijk van te voren even bellen of online reserveren. Ik kan met zekerheid zeggen dat de klant is koning hier hoog in het vaandel staat. Ze doen er alles aan om jou een fijne beleving te geven.