Zo comfortabel zijn slippers op maat

Z

Lekker lopen is belangrijk, daarom is goed schoeisel eigenlijk een must. Iedereen wil graag klachtenvrij lopen en met slippers op maat is dat voor iedereen te realiseren. Waar met dichte schoenen veelal de juiste ondersteuning aan de voet kan worden gegeven, was dat met slippers meestal niet het geval. Toch zijn er veel mensen die graag op slippers of open schoenen lopen, zeker tijdens de warme dagen. Gelukkig kunnen we bij FITS Footwear nu ook de perfecte oplossing bieden voor mensen die ook op slippers zonder klachten willen lopen, namelijk met onze slippers op maat. FITS heeft namelijk niet alleen voor slipper de oplossing op maat, maar ook voor sandalen en huisschoenen.

 

Trendy en comfortabel
De slippers van FITS kunnen aangepast worden zowel op het orthopedische vlak als op het podotherapeutische vlak. De mogelijkheid bestaat om bijvoorbeeld jouw steunzool een-op-een te verwerken in een trendy slipper. Hierdoor kun je toch hippe slippers dragen, maar ook je voeten een goede ondersteuning bieden. Het gebruik van slippers komt veel vaker voor dan je denk. Hoe lekker is het niet om je gewone schoenen uit te doen als je op vakantie bent, thuis, bij sportieve of bij religieuze omstandigheden. Ook op plekken waar je eigenlijk blootvoets zou willen lopen, maar waar het in verband met de hygiëne of de veiligheid van je voeten beter is om toch schoeisel te dragen, ook dan zijn slippers een uitkomst. Als je voeten vragen om orthopedisch of podologisch schoeisel dan kun je met de slippers op maat toch gewoon slippers of sandalen dragen. Toch lekker luchtig, maar voldoende ondersteuning, veiligheid en hygiënisch.

 

100% ondersteuning voor jouw voeten
FITS werkt alleen met erkende voetspecialisten die zorgen dat jouw slippers of sandalen op maat gebaseerd zijn op de behoeften van jouw voeten. Ze sluiten volledig aan op jouw voettherapie. De voetspecialist kan door middel van innovatieve technieken zorgen voor een 3D aangemeten voetbed voor je slipper, sandaal of huisschoen. Dit voetbed wordt dus speciaal voor jou en je voetbehoefte ontworpen. Het resultaat is een unieke slipper, sandaal of huisschoen die jouw voeten de benodigde ondersteuning geven tijdens het dragen van dit schoeisel.

 

Een unieke slipper met een ultiem comfort
Voor slippers op maat kiest FITS ook alleen voor hoogwaardige en ecologische materialen. Een strenge kwaliteitscontrole en een nauwkeurig aanmeetproces gaan vooraf aan de specialistische handelingen voor het productieproces. Het is zelfs mogelijk om met jouw voetspecialist een model te customizen, bijvoorbeeld de binnenvoering, het bovenwerk, het voetbed of de loopzool. Het resultaat zijn unieke slippers op maat met een ultiem loopcomfort.