Feestlocatie Zuid-Holland

F

Feestlocatie Zuid-Holland

Heeft u een feestje op de planning staan en bent u nog op zoek naar een leuke en gezellige feestlocatie Zuid-Holland? Zoek dan niet verder; Gasterij Vergeer te Reeuwijk is uw ideale feestlocatie! Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van feesten organiseren en we doen er altijd alles aan om onze klanten een onvergetelijke dag of avond te bezorgen.

 

Bij onze feestlocatie Zuid-Holland kunt u terecht voor allerlei soorten feesten. Wij hebben ervaring in het organiseren van onder andere jubilea, verjaardagen bedrijfsfeesten en zelfs trouwerijen. Ons personeel is deskundig en meedenkend en zorgt ervoor dat uw feest een grandioos succes wordt. Wij laten de controle te allen tijde in uw handen zodat u zelf kan bepalen hoe uw feest eruit komt te zien; het is ten slotte úw feest. Gasterij Vergeer is úw feestlocatie Zuid-Holland!

 

Uitgebreid diner

Uw feest is natuurlijk niet compleet zonder uitgebreid diner. Onze feestlocatie Zuid-Holland is geschikt voor zowel kleine als grote groepen en u heeft bij ons de keuze tussen veel verschillende eetmogelijkheden. Voorbeelden zijn onze buffetten, geserveerde diners, walking diners en proeverijen. Het is bij ons ook mogelijk om uw eigen, gepersonaliseerde menu samen te stellen!

 

Ons complete aanbod kunt u op onze website bekijken. Als u meer wilt weten kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen!

 

De mogelijkheden

Op onze feestlocatie Zuid-Holland is het mogelijk om diverse soorten feesten te organiseren. Of u nu een grootschalig diner wilt organiseren of een complete dansavond inclusief DJ: bij Gasterij Vergeer is het mogelijk.

 

Over Gasterij Vergeer

Ons familiebedrijf heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van feesten organiseren. We staan bekend om ons meedenkend vermogen en we zetten ons altijd maximaal in om uw feest zo te laten verlopen dat u er optimaal van kunt genieten.

 

Heeft u interesse in onze feestlocatie? Neem dan snel contact met ons op!