Smoothie bar – gezond, vers en intens lekker

S

De smoothie bar is tegenwoordig niet meer weg te denken op je evenement of festival. In de afgelopen jaren is er een enorme trend gezet en is er steeds meer belangstelling gekomen voor gezond eten en drinken. Wij hebben hier perfect op ingespeeld. Wij staan dan misschien wel bekend als “koffie nerds” maar wij vinden het super leuk om af en toe ook heerlijke smoothies voor jou te bereiden! Je hebt de keuze uit onze smoothie bar of onze smoothie foodtruck.

Wil jij ook een gezonde smoothie bar of foodtruck op jouw evenement? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Hieronder lees je meer onze specialiteiten. Pas maar op want wij zitten al te watertanden.

De smoothie bar festival smoothies

Op festivals en evenementen zorgen wij dat er altijd drie verschillende smaakjes smoothies beschikbaar zijn. Onze eerste smoothie is de Pineapple passion, zoals de naam al zegt is het hoofdingrediënt ananas. Daarnaast zit er ook banaan en yoghurt in met een heerlijke topping van passievrucht. We hebben ook een smoothie met aardbeien, bosvruchten en cranberrysap, met de toepasselijke naam Forest Fruit Breeze. Onze laatste smoothie is de Spicy Mango, verrassend is dat deze Spaanse peper, mango, vanille en sprite bevat. Klinkt dit niet als een feestje in de oren?

Alle ingrediënten die wij gebruiken voor de smoothies zijn vers, zo weten we zeker dat het gezond en intens lekker is!

De smoothie bar op jouw evenement?

Met de smoothie bar kunnen wij je verzekeren dat je evenement een gegarandeerd succes zal worden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze website voor meer informatie. Je kunt hier ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Onze medewerkers staan ook klaar om al je vragen te beantwoorden, wij denken graag met je mee!