Frigo Group ondersteunt groei Oma Bobs

F

Frigo Group Logistics neemt een steeds groter deel voor zijn rekening van de distributie van de kwaliteitssnacks van Oma Bobs. Het Aalsmeerse bedrijf groeit snel volgens sales manager Stephan Cornwall. “Vorig jaar hebben we onze productiecapaciteit verviervoudigd. Dat heeft alles te maken met de toename van de vraag naar onze kwaliteitssnacks. De distributie in de Randstad verzorgen we zelfs, die naar groothandels elders in Nederland neemt de Frigo Group voor zijn rekening.”

Diepvries distributie
Frigo Group Logistics, onderdeel van de Frigo Group, maakt daarbij gebruik van een nieuwe koel/vriesoplegger die is voorzien van de huisstijl van Oma Bobs. “Frigo rijdt heel Nederland door, van Groningen tot Maastricht,” weet Cornwall. “Dat bracht ons op het idee de nieuwe koel/vriesopleggers van onze huisstijl te voorzien. Het is goede reclame. Dat blijkt ook wel: we krijgen regelmatig te horen dat mensen ‘onze’ vrachtwagen hebben gespot.”

De Frigo Group is een fullservice dienstverlener, maar Oma Bobs maakt nog vrijwel geen gebruik van het vrieshuis in Nieuw-Vennep. Cornwall sluit zeker niet uit dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren. “Wat niet is kan nog komen.”