3 tips om te doen tijdens een kinderfeest

3

Binnenkort een kinderfeest gepland? Succes!

Originele dingen om te doen tijdens een kinderfeest. De grote vraag van menig ouder is dan: wat gaan we doen? Natuurlijk kom je een heel eind met het traditionele spijkerpoepen, blikgooien en ezeltje prik. Maar het kan origineel én leuk.

Drie tips voor een topdag.

Tip 1: Circustent

Via het internet kun je gemakkelijk een circustent huren, inclusief artiesten die workshops geven aan je kinderen. Zo leren ze zelf jongleren, koorddansen en bordjes op stokjes balanceren. Extra voordeel: jij hebt de hele dag je handen vrij om foto’s te maken!

Tip 2: Springkussen

Succes gegarandeerd. Huur een springkussen, zet hem in de tuin en nodig de halve buurtkinderen uit. Via Google vind je meerdere bedrijven die dit voor een zacht prijsje voor je in orde maken .

Tip 3: Suikerspinmachine

Meerdere bedrijven bieden suikerspinmachines te huur aan, zodat ouders én kinderen zelf hun lekkernij klaar kunnen maken. Want kinderen houden van lekker eten. En wat is er lekkerder dan een suikerspin? Precies, niets.