High tea bij de thee bar

H

Is het binnenkort weer eens tijd om wat te gaan doen met vriendinnen of met vrouwelijke familieleden? Dan is het misschien een idee om naar de thee bar te gaan. Hier kan je uitgebreid een geheel verzorgde high tea nuttigen. Tijdens de high tea zullen er gigantisch veel hapjes bij jullie op de tafel worden gezet. Deze hapjes bestaan uit hartige en zoete snacks. Zo zullen er ongetwijfeld lekker cakejes en taartjes worden uitgeserveerd. Maar zullen er ook gezonde toastjes of iets dergelijks op jullie tafel belanden. Wanneer je van plan bent om naar de thee bar te gaan, is het handig om van tevoren even te reserveren. Zo kan het personeel zich op jullie voorbereiden en kunnen ze de tafel alvast mooi bekleden met theekopjes en etagères.

Oprichters

Wie van thee houdt vindt het niet erg om naar een echt thee bar te gaan. Dat is ook de reden dat deze bar is opgericht. De oprichters waren echte theedrinkers en kwamen uit Engeland. Deze mensen zijn ondertussen al overleden en de thee bar is van generatie op generatie doorgegeven. Momenteel is de bar nog steeds in zijn originele staat en dit zie je ook overal in terug. De tent is geheel van hout gemaakt, maar is wel een aantal keer gerenoveerd. Persoonlijk vind ik de uitstraling heel mooi en fijntjes. Daarnaast zorgt het hout voor een warme indruk. Je voelt je meteen welkom als je hier binnenstapt.

Meer info

Voor meer informatie kun je de website van de thee bar bezoeken. Daarnaast kan je ook gewoon een belletje geven naar ze of kun je kunt ze een mailtje sturen. Deze tent is heel gastvrij is blij met alle feedback die ze kunnen krijgen. Dus het maakt niet uit of het positief of negatief is, maar laat je horen dan kunnen ze er wat mee doen.