Mijn zoektocht naar een Frederique Constant

M

Shoppen voor sieraden is een van mijn favoriete bezigheden. Zo kan ik dagen zoet zijn met het zoeken naar een bepaald product. Ik ga alle sites af en vergelijk een heleboel met elkaar. Natuurlijk lees ik dan ook nog een reviews van mensen die mij voor waren met het aanschaffen van bepaalde producten. Zo was ik pas op zoek naar een Frederique Constant. Ik heb letterlijk het hele internet afgezocht naar het horloge dat ik graag wilde. Natuurlijk was dit horloge ook wel bij meerdere sites te vinden, maar er zaten gigantische verschillen tussen de prijzen. Dus ik ben op zoek gegaan naar wat er verschilden tussen de verschillende aanbieders.

Verzamel item

Frederique Constant is een merk dat niet iedereen in zijn winkel heeft liggen. En nog minder vaak komt het voor dat er kortingen worden gegeven op dit merk. Ik was op zoek naar een verzamel item en was hier veel tijd mee kwijt om er een te zoeken tegen een normale prijs. Vervolgens heb ik de vele horloges met elkaar vergelijken en kwam ik erop uit dat ik de nieuwste Frederique Constant wilde hebben.  Niet alleen was deze net nieuw, het horloge ziet er ook nog eens supermooi uit en viel qua prijs heel erg mee. Ook waren er veel recensies te vinden die erg positief uitpakten.

Welke aanbieder voor mijn Frederique Constant

Vervolgens was de vraag, bij wie ik het horloge aan zou schaffen. Ik heb ook alle aanbieders met elkaar vergeleken. Sommigen vielen al af omdat die een hoger bedrag vroegen dan anderen. Vervolgens heb ik ook gekeken naar het stukje service. Bij de ene aanbieder was er een servicegraad van vrijwel nul en bij de andere was er veel service, maar moest hiervoor betaald worden. Ik heb uiteindelijk een juwelier gevonden dat goede en passende service verleende, maar zonder extra bijbetalingen.