Resultaatgericht schoonmaken

R

Bent u meer van het praktische dan van het theoretische? Dan zal u waarschijnlijk ook meer resultaatgericht zijn en niet procesgericht. Voor al deze mensen hebben wij het resultaatgericht schoonmaken. Alle schoonmakers die wij in dienst nemen, leren wij deze techniek aan. Het zorgt namelijk voor een grote tijdbesparing voor zowel ons als voor u. Daarnaast wordt er gewerkt aan de hand van een eindresultaat, waardoor u geen verkeerde verwachtingen heeft en onze schoonmakers precies weten waar ze aan toe zijn. Naast de training over resultaatgericht schoonmaken, verzorgen wij ook vele andere trainingen voor onze schoonmakers. Zo blijven wij hun kennis bijspijkeren van de verschillende schoonmaakmiddelen en het effect ervan op zowel mensen als de natuur. Er zijn natuurlijk hele chemische schoonmaakmiddelen die perfect schoonmaken, maar die niet goed zijn voor de gezondheid. Daarentegen heb je natuurlijk ook de schoonmaakmiddelen gebaseerd op water. Die niet goed schoonmaken, maar wel goed zijn voor de natuur. Wij zoeken hier een juiste balans in en adviseren deze ook aan de schoonmakers.

 

 

Doe de postcode check voor resultaatgericht schoonmaken

Wilt u weten of onze schoonmakers ook bij u thuis resultaatgericht schoonmaken kunnen toepassen? Neem dan een kijkje op de website en doe hier de postcode check. Hier staat meteen aangegeven of u binnen ons werkveld valt en er staat ook meteen aangegeven welke tijden en dagen het meest gunstig is om schoonmakers over de vloer te laten komen. Wij zorgen ervoor dat ook de ritten van onze schoonmakers resultaatgericht zijn. Hierbij houden wij dus rekening met de uitstoten van de auto en dus de vervuiling van het milieu.

 

Contact

Wil je in contact maken met ons en uw huis schoon laten maken door middel van resultaatgericht schoonmaken? Bel dan naar ons kantoor toe. Hier staat een heel team te wachten op uw belletje en zij zullen meteen met jou een afspraak inplannen.