Bowlen Utrecht

B

U wilt een lekker avondje ontspannen met de familie maar u weet niet zo goed hoe? Kom een kaar bij Bowlen Utrecht. Het leuke en gezellige van Bowlen Utrecht, wat gevestigd is bij Bowling in Maarssen zorgt voor een ultieme relaxte ervaring. Plezier staat voorop en de uitdaging is om zoveel mogelijk punten te halen.

Bowlen Utrecht

U wilt een relaxte avond en daar wilt u ook een rustige omgeving bij hebben. Bij Bowling in Maarssen heeft u dat gevonden. Er zijn 12 banen gevestigd en daar kunt u rustig bowlen. Om wat meer ervaring en beleving toe te voegen heeft Bowling ook 4 jungle banen aangelegd. Om het voor iedereen leuk te maken heeft BBowlen Utrecht de regel dat er maximaal 6 personen op de baan mogen. Zo komt iedereen ongeveer evenveel aan de beurt.

Voor iedereen

Bij Bowlen Utrecht kan iedereen komen bowlen. Voor de allerkleinsten zijn speciale afrolrekken om het bowlen gemakkelijk te maken, ook kunnen de hekjes automatisch omhoog zodat zij altijd prijs hebben. Ook voor de ouderen is het gemakkelijk om te bowlen. Zo is het voor de hele familie leuk, en maakt iedereen kans om te winnen.

Meer dan bowlen

Naast het bowlen, kunt u uiteraard ook genieten van een hapje en drankje. Ook zijn er meerdere activiteiten gevestigd bij Bowling, zo kunt u er kinderfeestjes houden met verschillende arrangementen. U kunt het eten en bowlen dus combineren. Ook is er een escape room gevestigd. Hier kunt u vanuit en levensechte kamer een levensecht verhaal oplossen binnen een bepaalde tijd. Ook kunt u lekker genieten van diverse cocktails in de loungehoek.

Wilt u nu meer informatie hebben over het bowlen, de escape room of de arrangementen? Dan kunt u terecht op de website van Bowlen. Ook kunt u daar gelijk reserveren voor een ontspannen avondje.