Escape room omgeving Utrecht

E

 

Zoek niet verder voor een escape room in omgeving Utrecht. Bij ons vind je de spannendste en ook wel lastige kamer. Maar niet alleen kun je bij ons een escape room boeken, wij hebben hiernaast ook een heel bowlingcentrum waar je gezellig kan bowlen met de hele familie of met wat vrienden. Je kan bij ons ook een combideal sluiten. Je kan de kamer bezoeken en daarnaast ook de bowlingbaan huren voor een aantal uur. Voor andere arrangementen kun je ook bij ons terecht. Wij hebben verschillende deals die je kunt boeken. Echter is er wel een minimum van 4 personen nodig om de escape room te spelen.

Onze arrangementen

Natuurlijk kun je bij onze escape room in omgeving Utrecht ook verschillende arrangementen met eten en drinken boeken. Hierbij bieden wij een aantal soorten aan. Bij ons is het namelijk mogelijk om met het gezelschap te gaan steengrillen. Hierbij krijg je een warme steen en ga je je eigen vlees grillen. Dit kan ook met vis of vegetarisch vlees. Geef dit wel van te voren aan, zodat wij deze etenswaren in huis kunnen halen. Daarnaast organiseren wij ook regelmatig een barbecue, waarbij iedereen kan aanschuiven en kan genieten van dit culinaire eten. Ook hierbij geldt: geef van te voren aan als je een dieet volg, allergieën hebt of vegetariër bent. Zodat wij jou zo veel mogelijk kunnen voorzien in uw wensen. 

De websites

Wilt u graag meer informatie over onze escape room in omgeving Utrecht? Bekijk dan onze website even. Hier staan alle arrangementen voor u uitgestald en ook vind u hier een link naar onze website van de bowlingbaan. <Mocht u een specifieke vraag hebben, dan kunt u ons altijd bereiken op ons nummer. Telefonisch kunt u natuurlijk uw reservering doorgeven, maar dit kan tegenwoordig ook via onze website.