Motor toertochten voor de liefhebber

M

Uiteindelijk draait het om toeren

Uiteindelijk rijden we allemaal motor om te kunnen toeren. Om onvergetelijke tochten te maken in het buitenland of om simpelweg van al het moois te genieten dat Nederland te bieden heeft. Motor rijden is iets bijzonders dat niet iedereen begrijpt. De motor toertochten zijn er om gelijkgestemden te ontmoeten die dezelfde passie delen. Genieten van het kenmerkende geluid van ronkende motoren. Samen de weg op en interessante verhalen uitwisselen. In harmonie zijn en ronkende motoren ervaren als rustgevend in plaats van lawaaierig.

Even helemaal terug naar de basis

Wat is nou lekkerder dan even puur genieten? Even alles laten gaan en terug naar de basis. Eenvoud en beleving. De basis die uit de simpele passie voor motoren bestaat en de interesse in een leuke uitstap. Puur genieten betekent juist geen luxe all inclusive hotel, maar wel een gezellig campingverblijf voorzien van alle faciliteiten. Het lijkt ons haast overbodig om te melden dat een verblijf op een camping voor motorrijders juist de ultieme beleving is.

Een inspirerend avontuur

Op de motor rijden is een vrijheidsbeleving en een passie waar iedereen van kan genieten. Motor rijden is een hobby, een vrijetijdsbesteding, een passie. Een goed georganiseerde tocht staat voor vrijheid, avontuur, inspiratie en comfort hoog in het vaandel hebben. Een reis die uitgedragen zal worden en aanstekelijk zal werken. Binnen Europa zijn er vele bijzondere plekken die onontdekt zijn en een mooie gelegenheid vormen voor het combineren van een motor tocht met anderen die dezelfde hobby als u hebben. Lekker rijden in de natuur en gezamenlijk naar een hetzelfde doel toewerken.

ยป U snapt het gevoel dat wij bedoelen en deelt dezelfde passie voor motoren? Zoekt u gelijkgestemden om deze passie te delen? Back 2 Basics verzorgt complete motor toertochten welke garant staan voor een onvergetelijk avontuur.