Vakantie in de Eifel, heerlijk!

V

Tijdens uw vakantie wilt u tot rust kunnen komen in de natuur en daarnaast wilt u graag de mogelijkheid hebben tot diverse activiteiten. Nog beter is het als u aan het einde van de dag kunt ontspannen in een mooi vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien. Bij Vakantiebureau Letzeburg begrijpen we wat u verwacht van een vakantie en daarom zijn wij al sinds 1975 specialist in het verhuren van vakantiewoningen. Wij verhuren zowel vakantiehuizen in de Eifel in Duitsland als in de rest van Europa.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale Eifel vakantiehuis.

Sportiviteit en ontspanning

Een vakantie in de Eifel staat voor ontspanning en activiteit in de natuur. Daarnaast zijn er in de omgeving veel knusse dorpjes en mooie steden te vinden waar u kunt genieten van gezelligheid en cultuur. Er zijn vele sporten die u kunt beoefenen, zoals fietsen, paardrijden, vissen en zwemmen. Voor de fijnproevers zijn er een aantal lokale specialiteiten om uit te proberen, zoals het Eifeler brood en een aantal vleeswaren, zoals boerenham en worst. Ook voor kinderen is een vakantie in de Eifel een onvergetelijke ervaring. Zij kunnen bijvoorbeeld hun hart ophalen in het tropisch zwemparadijs in Bitburg. Bent u geïnteresseerd in een stukje geschiedenis? Breng dan een bezoek aan Burcht Neuerburg, Schloss Weilerbach, Burg Falkenstein of een van de andere vele kastelen en ruïnes die dit gebied rijk is.

Boek uw vakantiewoning

Uw vakantiehuis Duitsland is zo geboekt bij Vakantiebureau Letzeburg. U kunt dit eenvoudig zelf online regelen, maar u kunt ook contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen helpen met het boeken van uw ideale vakantie. Boeken gebeurt bij ons altijd volledig veilig en u hoeft niet bang te zijn voor kleine lettertjes. U kunt altijd de voorwaarden raadplegen die wij hebben opgesteld voor zowel ons vakantiebureau, als voor onze huurders en verhuurders van vakantiewoningen.