Personal training: persoonlijke begeleiding naar een gezonder bestaan

P

Misschien herken jij je ook wel in mijn verhaal. Ik vind sporten echt heel erg leuk om te doen, maar om nou in mijn eentje naar de sportschool te gaan en cardio en krachttraining te gaan doen is ver buiten mijn comfortzone. Meestal heb ik geen idee wat ik sta te doen en durf ik het ook niet aan een medewerker te vragen. Een vriendin nam me mee naar haar personal training, de les bestond uit een groepje van drie vrouwen. Na die eerste les was ik meteen verkocht.

Ben je geïnspireerd door mijn verhaal en wil je ook weten wat de mogelijkheden van een personal training zijn? Lees dan snel verder. Ik vertel je meer over mijn persoonlijke verhaal.

Doelen bepalen met personal training

Voordat je aan de slag gaat met een personal trainer bespreek je eerst je doelen. Is je doel conditie opbouwen, of wil je juist afvallen. Misschien is je doel wel zelfverzekerder worden of sterker. De personal trainer zal de training afstellen op jouw doelen en je plaatsen in een groep met vrouwen met hetzelfde of een vergelijkbaar doel. Naast het sporten wordt er ook gekeken naar je voeding en of je mind set verbeterd kan worden. Daarnaast is het belangrijk dat er naast sporten ook rust ingepland wordt.

Voordat je aan de personal training begint, wordt er gestart met een nul meting. Hierin wordt gekeken hoe je er nu voor staat. Er wordt getest op motoriek, conditie, kracht en lenigheid.

Vraag een persoonlijke intake aan

Ben je benieuwd wat personal training voor jou kan betekenen? Ik nodig je graag uit om op persoonlijke intake te komen. Hierin bespreken we de mogelijkheden. Alles nog even rustig laten bezinken, bezoek dan de website om alles nog eens rustig na te lezen. Je kan ook altijd gerust bellen voor een persoonlijk advies.