Fotolijst – voor een muur vol herinneringen

F

Wat is er nou leuker dan de de mooiste momenten uit je leven te vereeuwigen aan je muur. De prachtige foto’s die je door de jaren heen hebt gemaakt wil je natuurlijk wel ophangen in een mooie fotolijst. Wij hebben een ruim assortiment aan fotolijsten, van zowel hout als aluminium. We hebben voor een ieder wat wils! Je kan tegenwoordig veel meer dan een fotolijst horizontaal of verticaal ophangen. Je kan hele toffe fotomuren maken met verschillende lijsten in verschillende formaten.

Of je nu een landelijke, industriële of Scandinavische woonstijl hebt, wij hebben voor iedere woning een matchende fotolijst. Ben je nieuwsgierig geworden? Breng dan snel een bezoekje aan onze webshop. Of doe ideeën op, op onze website.

Stel je perfecte fotolijst samen

Wij hebben een enorm divers assortiment, zo hebben wij voor iedereen de perfecte fotolijst. Als eerste kies je het materiaal. Ik noemde er net ook al een paar. Onze fotolijsten zijn van hout of aluminium daarnaast heb je ook nog de keuze uit een baklijst en passe-partouts. Als je het materiaal hebt gekozen kun je daarna kiezen uit een van de vijf verschillende glassoorten. Het leuke aan de houten en aluminium lijsten is dat je deze in heel veel verschillende kleuren kunt verkrijgen, ook hebben we verschillende soorten profielen om het te laten matchen met je interieur.

Wij produceren als onze lijsten zelf, dus ook bijzondere maten zijn bij ons te bestellen. De baklijsten worden gebruikt om linnen en canvas doeken in te plaatsen. Wij bieden hoogstaande kwaliteit door onze jarenlange ervaring.

Kom in contact

Het vinden van de geschikte fotolijst kan soms een moeilijke zoektocht zijn. Wij komen graag met je in contact om je zo op maat te kunnen adviseren. Wij gaan iedere uitdaging aan en helpen je graag verder. Je kan contact opnemen door onze website te bezoeken, een mailtje te sturen of ons telefonisch te benaderen.