Een taalcursus, geen verwennerij maar een must!

E

Bent u werkzaam bij een bedrijf dat zaken doet met Italiaanse bedrijven, maar spreekt u nog niet zo vloeiend Italiaans als u zou willen? Dan is een professionele cursus Italiaans een must! Een taalcursus speciaal gericht op bedrijven is in dit geval precies waar u naar op zoek bent. Wellicht zijn er specifieke vaardigheden die u wilt leren, zoals het geven van goede, overtuigende presentaties in het Italiaans. Of het opstellen van een foutloze e-mail of brief. Voor dit soort taaltrainingen kunt u al sinds 2002 terecht bij The Square Mile, het taleninstituut voor zakelijke taaltrainingen.

Taaltraining voor elk bedrijf

The Square Mile verzorgt taaltrainingen voor bedrijven, organisaties en (overheids)instellingen door heel Nederland. Naast een taalcursus Italiaans, bieden wij ook taaltrainingen in diverse andere talen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een taalcursus Spaans, Engels, Duits of Frans, maar ook voor  een cursus Russisch of Chinees kunt u bij ons terecht. Elke cursus is te volgen op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderde. Daarnaast heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen een basiscursus Italiaans, zakelijk Italiaans, financieel of technisch Italiaans.

Gericht op uw leerdoelen

Bij The Square Mile bent u altijd verzekerd van een taaltraining op maat. Om de perfecte training voor u te kunnen samenstellen, hoort uw trainer graag van u welke specifieke leerdoelen en wensen u heeft. Er wordt rekening gehouden met uw huidige taalniveau en uw functie binnen het bedrijf. Op die manier leert u zo efficiënt mogelijk. Of u nu kiest voor een spoedcursus of een intensieve taalcursus, u kunt altijd rekenen op de beste resultaten. Onze taaltrainingen zijn altijd in te passen in uw schema, hoe druk u het ook heeft. Kijk voor alle mogelijkheden eens op onze website, of neem voor meer informatie contact met ons op.