Vakantiepark in Twente om de streek te ontdekken

V

Heeft u er al eens aan gedacht om op vakantie te gaan in eigen land? Denk daar nu eens over na en zeg daarna hardop welke streken er direct in uw hoofd opkomen. De kans is eigenlijk best groot dat daar geen plek in het oosten van Nederland bij zit. Daarom moeten wij extra werk doen om er voor te zorgen dat u toch een keer op een vakantiepark in Twente terechtkomt. Wij weten namelijk hoe mooi deze omgeving is, en dat u dat beslist ook een keer moet meemaken.

Want als u graag een keer naar een kindvriendelijk bungalowpark zoals dit vakantiepark in Twente wilt hoeft dat echt niet in een regio die bekend is vanwege het toerisme. Sterker nog, het is misschien wel leuker om naar een streek te gaan die nog niet door de grote massa ontdekt is.

En zo’n kindvriendelijk bungalowpark op ons vakantiepark in Twente hebben wij toevallig. Of nou ja toevallig, dat is het eigenlijk niet. Anders hadden wij er natuurlijk geen reclame voor gemaakt. Wat we er maar mee willen zeggen is dat we zeker weten dat u het ontzettend naar uw zin zult hebben op ons kindvriendelijk bungalowpark en dat dat zeker ook voor uw kinderen zal gelden. En dan is het toch al gauw goed voor u als ouder.

Gespannen gezichten bij aankomst op dit vakantiepark in Twente

U kent het wel, en wij bij Bungalowpark Holterberg zeker ook. Als u de bestemming van uw vakantie nadert worden de kinderen achterin de auto steeds een beetje stiller. Want ze wijn best een beetje gespannen omdat ze zich zo verheugen op de vakantie bij Bungalowpark Holterberg.

Het is dan ook fijn om te weten dat alle kinderen die bij ons op het park aankomen al vanaf de eerste minuut een glimlach op hun gezicht hebben staan. Niet in de laatste plaats omdat er bij Bungalowpark Holterberg altijd genoeg kinderen zijn waar ze mee kunnen spelen.