Verwen je dak met periodiek onderhoud

V

Kewodak is een echte specialist op het platte dak.,al 30 jaar lang. Maar dat is niet het enige wat we doen. U kunt ons namelijk ook inschakelen voor periodiek onderhoud of bij dak lekkages.
Periodiek onderhoud is trouwens geen verwennerij voor het dak, maar pure noodzaak. Achterstallig onderhoud kan immers uitmonden in lekkage!

Onze vakmensen helpen bij lekkage

Druppelt er tijdens een harde regenbui opeens water naar binnen? Dan is er maar één conclusie mogelijk: een daklekkage. Dit is een probleem dat zo snel mogelijk moet worden opgelost. Als u niets doet, worden de scheuren in het dak alleen maar groter. Met alle gevolgen van dien. Gelukkig kunt u bij daklekkage gewoon contact met ons opnemen. Dit doet u online óf via het telefoonnummer (0172) – 43 21 42. Na uw melding komen wij snel bij u langs. Voor u het weet, is het probleem dus alweer opgelost.

Onderhoud voorkomt problemen

Lekkages en andere problemen zijn vaak al te voorkomen met goed onderhoud. Wij nemen deze taak graag op ons. U kunt gewoon een contract bij ons afsluiten zodat u verzekerd bent van periodiek onderhoud. Onze vakmensen inspecteren het dak grondig en zorgen ervoor dat de zwakke plekken meteen worden gerepareerd. Hierbij garanderen we de hoogste kwaliteit. Kewodak voldoet namelijk aan de strenge kwaliteitseisen van Dakmerk. We zijn natuurlijk trots dat we dit keurmerk in bezit hebben.

Heeft u last van dak lekkage? Of wilt u graag een contract voor periodiek onderhoud afsluiten? Neem dan contact op met de dakdekker in Amsterdam, Rotterdam of in één van de andere steden waar we actief zijn.
lekkage