Cadeautips voor een gouden bruiloft

C

Zijn jouw vader en moeder binnenkort 50 jaar getrouwd? Dan wil je ze waarschijnlijk een prachtig cadeau geven als herinnering aan deze bijzondere gelegenheid. Maar waar vind je nou het perfecte cadeau voor je ouders? Hieronder vind je enkele handige tips.

Weekendje weg

Van een weekendje weg wordt toch iedereen blij! Vooral als je ouders nog goed ter been zijn, is dit een heel leuk cadeau. Geef ze bijvoorbeeld een weekendje weg naar een hotel in Zeeland. Daar kunnen ze heerlijk wandelen, lunchen en winkeltjes bekijken.

Dagje weg

Ook kunnen je ouders er hoogstwaarschijnlijk heel erg van genieten om een dagje weg te gaan met de hele familie. Trommel alle kinderen en kleinkinderen op voor een gezellig dagje naar de Efteling of de dierentuin. Is je budget wat kleiner? Dat is ook geen enkel probleem! Een dagje naar het strand in de zomer kan namelijk ook heel leuk zijn.

Foto

Een foto van de kinderen en kleinkinderen valt altijd heel goed in de smaak bij opa’s en oma’s. Laat een lekker spontane foto maken bij een professionele fotograaf en lijst deze mooi in. Ook kun je de foto laten afdrukken op een groot canvas. Dan is het zeker dat dit cadeau een ereplek krijgt in het huis! Voordat je vertrekt naar de fotoshoot, is het wel belangrijk om rekening te houden met een paar fotoshoot tips. Zo is het bijvoorbeeld beter om geen witte of zwarte kleding aan te doen. Ook kleding met een hoge kraag, met streepjes, een lage hals of schoudervulling zijn sterk afgeraden. Verder moet er rekening worden gehouden met make-up, kapsels en brillen. Zo haal jij het beste uit je fotoshoot!

Huisdecoratie

Behalve een foto op canvas, zijn er nog meer manieren om je ouders blij te maken met huisdecoratie. Dat ene mooie schilderij wat ze stiekem al op het oog hebben, of die prachtige vazen die zo goed staan bij de rest van het interieur. Denk goed na, en zo kom je tot de leukste cadeaus!

Twee fietsen

Zijn jouw ouders nog graag sportief bezig? Dan is het erg leuk om ze allebei een nieuwe fiets te geven. Zo kunnen ze elke dag lekker een rondje fietsen samen. Het is goed voor ze om bezig te zijn in de buitenlucht en bovendien moeten ze zo tijdens elk fietsrondje aan jullie denken!