Dinnershow en Themafeest

D

Dinnershow en Themafeest bij ’t Tunneke

Op de plek waar zo’n 200 jaar nog bier werd gebrouwen is nu al sinds 1987 dé feestlocatie van ’t Tunneke. Bij ’t Tunneke beleeft u de leukste dinnershows en themafeesten. Brabantse gastvrijheid en gezelligheid staan bij ons centraal. Alle medewerkers zijn in eigen beheer en daardoor betrokken en enthousiast om u en uw gasten een fantastische avond te laten beleven waarbij ze niets te kort zullen komen

Themafeest

Met de complete themafeesten van ’t Tunneke geniet u een avond van ludiek entertainment, gezellige muziek, lekker eten en drinken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de rekening want drankjes worden onbeperkt geschonken. De themafeesten bieden een 4,5 uur durend arrangement waarin u met uw gezelschap zult worden verrast. U zult deze avond niet snel meer vergeten. Er is keuze uit tien verschillende themafeesten.

Dinnershow

Een avond heerlijk uit eten, maar dan iets anders: dat kan bij de dinnershow van ’t Tunneke. U wordt verwelkomt in onze sfeervolle locatie door ons enthousiaste en gastvrije team. U wordt naar uw geserveerde tafel begeleid waar u vervolgens geniet van de lekkerste gerechten terwijl u wordt vermaakt op muzikale of lucieke manier door ons entertainmentteam. Er is keus uit vijf verschillende dinnershows.

Feestlocaties

’t Tunneke maakt gebruik van diverse feestlocaties in Noord-Brabant. Zo beschikken wij ook over feestlocatie Amusant en feestlocatie Fort Hedikhuizen. Onze locaties zijn geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals een bedrijfsuitje, bruiloft, verjaardag, jubileum etc.

Service van ’t Tunneke

Voor meer inforamtie over onze dinnershow of themafeesten of voor het inplannen van een spetterende avond neemt u gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk een vrijblijvende bezichtiging te krijgen op een van onze locaties. Zo heeft u een beter beeld van de feestlocatie. Wij laten u graag de sfeer proeven en bespreken uw feestwensen voor een feestelijk voorstel op maat!