Relatiegeschenken kopen, verwen je klanten !

R

Relatiegeschenken kopen is altijd een goed idee voor bijvoorbeeld klanten of werknemers. Er zijn verschillende dingen waar je op kunt letten als je besluit om relatiegeschenken te kopen. Welke zaken zijn dat?

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken kun je als werknemer op verschillende momenten geven aan zowel werknemers als aan klanten van je bedrijf of organisatie. Denk hierbij aan een zakenrelatie die regelmatig langs komt en waar je een prettige samenwerking mee hebt ervaren. Of je werknemers die je aan het eind van het jaar wilt bedanken voor de goede samenwerking. Maar ook kun je tussentijds relatiegeschenken overhandigen aan je eigen personeel als blijk van waardering.

Prijzen

Wil je relatiegeschenken kopen, hou dan rekening met diverse prijzen. Zo kun je voor een laag budget geschenken inkopen zoals pennen en buttons. Helaas worden bedrijven steeds groter en om indruk te maken op andere bedrijven wordt er tegenwoordig vaak gekozen voor de wat luxere geschenken. Als je het internet afspeurt, kom je tal van websites tegen waar je allerlei ideeën op kunt doen voor de leukste relatiegeschenken.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Een voorbeeld van een gepersonaliseerde relatiegeschenk een fles wijn met het logo van je eigen bedrijf erop gedrukt. Dit kan vooral in de horeca een mooi geschenk zijn om weg te geven. Ook komt het vaak voor bij bedrijven dat ze voor het nieuwe jaar een kalender laten drukken met hun logo erop die ze vervolgens aan klanten cadeau geven. Maar ook kun je bij gedrukte geschenken denken aan mokken, tassen, USB-sticks, sleutelhangers of powerbanks. Op dit gebied is veel mogelijk en op verschillende websites wordt deze mogelijkheid aangeboden.

Het jaarlijkse kerstpakket

Een van de bekendste relatiegeschenken, wat iedereen bekend in de oren klinkt, is het jaarlijkse kerstpakket. De meeste bedrijven kiezen er voor om hun personeel een kerstpakket te geven. Deze pakketten zijn in verschillende groottes en prijsklassen te verkrijgen. Om iedereen prettige Kerstdagen en een goed uiteinde te wensen, kun je je personeel verrassen met een mooi gevuld pakket. Je kunt hierbij kiezen voor een doos met allerlei lekkernijen waar men van kan genieten op een gezellige avond, denk hierbij aan een fles wijn, een blokje kaas, etc. Misschien vind je het wel leuker dat je personeel een eigen cadeau uit kan kiezen, dit is ook mogelijk door een cadeaukaart te geven.