TAG Heuer – stijlvol en elegante horloges voor hem

T

Het horloge merk Tag Heuer heeft een rijke geschiedenis. Zo heette het bedrijf tot 1984 Heuer, maar werd het overgenomen Techniques d’Avant Garde, waarna de naam in TAG Heuer veranderde. Het assortiment bestaat uit een 5-tal collecties bestaande uit in totaal 85 verschillende horloges. Zo is er voor een ieder wat wils! Onze juwelier is een officiele TAG Heuer dealer, wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te adviseren en te helpen. U kunt onze winkel bezoeken of ervoor kiezen om online te winkelen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de specificaties van de 5 verschillende collecties? Lees dan snel verder, ik vertel u graag alles over de verschillen.

TAG Heuer: specificaties van de 4 collecties

Wij zijn officieel verkoper van de vier verschillende collecties van TAG Heuer. De eerste collectie in ons assortiment is Aquancer. Deze horloges staan bekend om hun sportieve uitstraling. Een meer stijlvolle lijn is de Carrera-serie, deze lijn bevat ook enkele dameshorloges. Ook de Formula collectie is zeer positief en hebben een stalen band en kast. Geïnspireerd op de film “Le Mans” zijn de horloges uit de laatste collectie, dit is de Monaco collectie. De horloges hebben een stijlvolle lerenband en een mooie stalen kast.

Shop online of in onze fysieke winkel

Bij onze juwelier heeft u de keuze om online Tag Heuer horloges te winkelen in onze webshop of langs te komen in onze winkel. Verzending van het horloge is altijd gratis, ook zijn onze zendingen verzekerd. Daarnaast ontvangt u ook nog eens twee jaar garantie op het horloge. Soms komt het voor dat het horloge toch net even niet is wat u zocht, dan kunt u het horloge binnen 14 dagen bij ons retourneren. Zeven dagen per week staan onze medewerkers voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien.